Loading..
Pieni hetki...

Tuote on lisätty ostoskoriin. • Design Line Color Care Conditioner 200 ml
  Hoitoaine värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat ja siloittavat hiuksia sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Conditioner 200 ml

  14,30 €
 • Design Line Color Care Shampoo 250 ml
  Shampoo värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkki proteiini hoitavat hiuksia, siloittavat sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Color Care Shampoo 70 ml
  Shampoo värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat hiuksia, siloittavat sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Shampoo 70 ml

  6,30 €
 • Design Line Color Care Treatment 200 ml
  Intensiivinen hoitoaine värjätyille hiuksillle. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat ja siloittavat hiuksia sekä suojaavat väriä haalistumiselta. Ainutlaatuiset kasvi ja vehnäproteiinit vahvistavat sekä kosteuttavat hiuksia. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa.

  Design Line Color Care Treatment 200 ml

  24,30 €
 • Design Line Crystal Ice Conditioner 200 ml
  Mentholia ja Piparminttua sekä niiden uutteita sisältävä hoitoaine. Tuotteen luonnolliset ainesosat aktivoivat hiuspohjan verenkiertoa sekä antavat hiuksille upean kiillon ja sileyden. Nämä ainesosat vaikuttaessaan antaa hiuspohjaan kihelmöivän tunteen. Tuote sisältää vain luonnollisia hajusteita ja väriaineita. Hiuksista tulee pehmeät ja silkkisen sileät.
  Loppu

  Design Line Crystal Ice Conditioner 200 ml

  13,80 €
 • Design Line Crystal Ice Shampoo 250 ml
  Piparminttua ja Mentholia sisältävä raikastava shampoo, joka stimuloi hiuspohjan verenkiertoa. Hiuksista tulee hoidetut ja kiiltävät. Shampoo pesun aikana tunnet kihelmöivän tunteen, jotka stimuloivat ainesosat aiheuttavat. Tuotteessa on käytetty luonnollisia hajusteita - ei sisällä keinotekoisia värejä tai hajusteita.

  Design Line Crystal Ice Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Curl Cream 200ml
  Kiharanvirkistäjä, jonka avulla saat kimmoisat ja eloisat kiharat. Sopii niin muotoiluun kuin viimeistelyynkin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 2, kiiltokerroin 5.

  Design Line Curl Cream 200ml

  15,80 €
 • Design Line Daily Use Shampoo 250 ml
  Nimi kertoo kaiken. Shampoo normaaleille hiuksille, jota voidaan käyttää päivittäin. Voimakkaasti vaahtoava, mieto shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti antaen hiuksille luonnollisen kiillon. Vahvistavat ainesosat Panthenol ja Bambu-uute lisää proteiinitasoa hiuksissa. Tämän ansiosta hiuksista tulee vahvat ja kiiltävät.

  Design Line Daily Use Shampoo 250 ml

  11,60 €
 • Design Line Defrizz Serum 50ml
  Siloittava seerumi pörröisille hiuksille. Sopii muotoiluun ja viimeistelyyn. Antaa upean kiillon rasvoittamatta hiuksia. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin:1, kiiltokerroin:1

  Design Line Defrizz Serum 50ml

  25,50 €
 • Design Line Design Dry Shampoo 200 ml
  Täydellinen kuivashampoo menevään elämäntyyliin. Keune Desing kuivashampoo imee hiuksissa ja hiuspohjassa olevan talin itseensä ja aivan kuin taikaiskusta hiuksista tulee puhtaat sekä runsaat.

  Design Line Design Dry Shampoo 200 ml

  19,80 €
 • Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml
  Uusi
  Design Blow Dry Spray antaa täydellisen kiillon sekä lämpösuojan hiuksillesi. Tuote lyhentää föönaus aikaa, jonka ansiosta sinulle jää enemmän aikaa hiusten viimeistelyyn. Blow Dry Spray on täydellinen perustuote hiustenmuotoiluun ja sen kanssa voit käyttää hiusten viimeistelyyn mitä tahansa tuotetta. Sopii kaikille hiustyypeille sekä hiusmitoille.

  Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml

  18,80 €
 • Design Line Design Volume Powder 7g
  Kaipaatko voimakasta runsautta hiuksiisi? Design Volume Powder antaa hiuksille välittömästi runsautta ja voimakkaan tuen tyveen. Helposti uudelleen muotoiltava.

  Design Line Design Volume Powder 7g

  23,40 €
 • Design Line Desing Line Press Wax 200 ml
  Uusi
  Design Press Wax on suihkutettava, öljytön vaha, jolla luot vaivatonta runsautta sekä rakennetta. Tuote levittyy hiuksiin vaivattomasti ja antaa hiuksille satiinisen himmeän lopputuloksen. Täydellinen tuote rennon päivätyylin luomiseen! Design Press Wax sopii lyhyille sekä puolipitkille hiuksille.
  Loppu

  Design Line Desing Line Press Wax 200 ml

  15,60 €
 • Design Line Forming Wax 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha. Sopii erinomaisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. Luonnollinen mehiläisvaha tekee tuotteesta helposti uudelleen muotoiltavan ja vesiliukoisen. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittavaikutuksilta. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Forming Wax 100ml

  14,80 €
 • Design Line Graphic Hairspray 200ml
  Monipuolinen aerosoliton viimeistelysuihke. Pitkä kuivumisaika sallii viime hetken korjaukset. Sopii erityisesti korostuksiin tai yksityiskohtien luomiseen. Sopii kaiken pituisille hiuksille. Pitokerroin: 9, Kiiltokerroin: 7.

  Design Line Graphic Hairspray 200ml

  15,80 €
 • Design Line Hair Beauty 30 caps
  Erittäin tiivis kiiltoseerumi kätevässä kapselissa. Voit siloittaa pörröiset latvat, lisätä hoitoa Tinta Color väriin tai käyttää tuotetta lämpösuojana. Erittäin tiivis, riittoisa koostumus. Pitokerroin 1, kiiltokerroin 9.

  Design Line Hair Beauty 30 caps

  28,40 €
 • Design Line Molding Paste 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha lyhyille ja puoli pitkille hiuksille. Antaa pitkäkestoista runsautta ja keski mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleen muotoiltava. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 3.

  Design Line Molding Paste 100ml

  15,80 €
 • Design Line Molding Paste 30ml
  Antaa pitkäkestoisen pidon puolipitkille ja lyhyille hiuksille. Antaa mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleenmuotoiltava. DLP2 -suoja. PITOKERROIN: 6 / KIILTOKERROIN: 3

  Design Line Molding Paste 30ml

  8,40 €
 • Design Line Mousse Forte 200ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Forte 500ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Antaa hiuksille tukea ilman föönaustakin.Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Mousse Soft 200ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Soft 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Soft 500ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.
  Loppu

  Design Line Mousse Soft 500ml

  23,40 €
 • Design Line Power Paste 150ml
  Erittäin voimakas mattavaha, jolla luot villeimmätkin kampaukset. Jähmettyy nopeasti ja toimii kiharan virkistäjänä kosteissa tai märissä hiuksissa. Multivitamiini yhdiste vahvistaa ja hoitaa hiusta. Vedenkestävä. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 1.

  Design Line Power Paste 150ml

  15,80 €
 • Design Line Protein Spray 200 ml
  Monikäyttöinen, voimakkaasti kosteuttava hoitosuihke kuivillle ja vaurioituneille hiuksille. Vihreän teen ja kamomillan anti-oksidanttisten ominaisuuksien vuoksi tuotetta voidaan käyttää suojaavana hoitona kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Multimitamiini yhdisteet suojaavat hiusta sekä hiuspohjaa.

  Design Line Protein Spray 200 ml

  14,70 €
 • Design Line Repair Conditioner 200 ml
  Hoitoaine kuiville ja hauraille hiuksille. Palauttaa kuivien hiusten luonnollisen kiillon. Argan öljy, panthenol sekä polymeerit kosteuttavat hiuksia. Hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja kiiltävät.

  Design Line Repair Conditioner 200 ml

  14,30 €
 • Design Line Repair Shampoo 250 ml
  Shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Arganöljy, panthenol sekä polymeerit kosteuttavat hiuksia. Hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja kiiltävät.

  Design Line Repair Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Repair Treatment 200 ml
  Tehohoito kuiville ja vauroituneille hiuksille. Vahvistaa hiuksia tyvestä latvaan, niin sisältä kuin ulkoa. Sisältää argaani- ja silikonioljyjä. Sisältää värisuojan.

  Design Line Repair Treatment 200 ml

  23,40 €
 • Design Line Root Volumizer 300ml
  Lämmössä aktivoituva tyvivaahto. Kevyt geelimäinen vaahto levitetään suoraan hiuksen tyveen ja se aktivoituu föönauksen lämmöstä. Monivitamiini yhdisteet antavat hiuksille lisäkiiltoa. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 5.

  Design Line Root Volumizer 300ml

  15,00 €
 • Design Line Salt Mist 200ml
  Voimakas rakennespray. Täydellinen spray rullakampauksien alle. Tuotteen sisältämät suolakristallit luovat lisäpitoa föönattuihin hiuksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 2.

  Design Line Salt Mist 200ml

  18,00 €
 • Design Line Sculpting Lotion 250ml
  Muotoilugeeli, joka tekee hiukset runsaiksi, joustaviksi ja helposti käsiteltäviksi. Sopii erinomaisesti föönaukseen tai rullakampauksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 6.

  Design Line Sculpting Lotion 250ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Fibres 100ml
  Joustavan pidon antava kuituvaha, jolla luot helposti runsaan, kiiltävän tyylin. Appelsiinihedelmäyhdiste suojaa hiuksien rakennetta ja antaa tuotteelle sen herkullisen mandariinin tuoksun. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 3, kiiltokerroin 8.

  Design Line Shaping Fibres 100ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Hairspray Super 300ml
  Monikäyttöinen, voimakas hiuslakka. Sopii erinomaisesti muotoiluun sekä viimeistelyyn. Antaa hiuksiin lisäkiiltoa. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 6.

  Design Line Shaping Hairspray Super 300ml

  17,50 €
 • Design Line Silver Reflex Shampoo 250 ml
  Silver Reflex Shampoo on väriä korostava hopea shampoo, joka tekee hiuksista kiiltävät, hoidetut ja kirkkaan eloisat. Puhdista hiukset ja samalla poistat ei halutut keltaisen sävyt vaaleista, harmaista ja valkoisista hiuksista. Vehnäproteiini sekä provitamiini B5 suojelevat hiuksen rakennetta ja kosteuttavat hiuksia.

  Design Line Silver Reflex Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Society Extra Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Extra Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Society Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 75ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 75ml

  5,80 €
 • Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Straight Cream 200ml
  Suoristusvoide, jonka avulla suoristat permanentatut, luonnon kiharat ja pörröiset hiukset seuraavaan pesuun saakka. Biopolymeerit antavat luonnollisen pidon ja suojan kosteutta vastaan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Straight Cream 200ml

  15,80 €