Loading..
Pieni hetki...

Tuote on lisätty ostoskoriin. • Blend Refreshing Balm 75 ml
  Tämä tuote on täydellinen kuivashampoon ja muotoiluvoiteen yhdistelmä. Tuote koostuu yhdestä osasta kuivashampoota ja yhdestä osasta muotoiluvoidetta. Refreshing Balm korostaa tyyliäsi ja imee kaikki edellisen päivän talin itseensä. Saat täydellisen tyylin ja suihkun raikkaan tunteen yhdellä käsittelyllä! Refreshing Balm sisältää zeoliittiä. Sen rakenne on sienimäinen, jonka ansiosta se imee talin hiuksista tehokkaasti eikä tee hiuksia tahmeaksi tai jätä hiuksien pintaan vaaleaa kerrosta. Refreshing Balm sisältää myös Keunen luoman ainutlaatuisen monivitamiiniyhdisteen. Hiero pieni määrä tuotetta kämmenien välissä kunnes se muuttuu voimaisen tasaiseksi ja puuterimaiseksi. Hiero tuote sormenpäiden avulla tarvittaville alueille; tyveen poistamaan talia ja pieni määrä pituuksiin sekä latvoihin antamaan rakennetta.

  Blend Refreshing Balm 75 ml

  19,50 €
 • Blonde Enhancing Treatment 200ml
  Kultapigmenttejä neutraloiva hoitovaahto. Sopii erityisesti vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Hoitaa hiuksia ja antaa erittäin kevyen tuen hiuksiin.

  Blonde Enhancing Treatment 200ml

  20,10 €
 • Design Line Curl Cream 200ml
  Kiharanvirkistäjä, jonka avulla saat kimmoisat ja eloisat kiharat. Sopii niin muotoiluun kuin viimeistelyynkin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 2, kiiltokerroin 5.

  Design Line Curl Cream 200ml

  15,80 €
 • Design Line Defrizz Serum 50ml
  Siloittava seerumi pörröisille hiuksille. Sopii muotoiluun ja viimeistelyyn. Antaa upean kiillon rasvoittamatta hiuksia. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin:1, kiiltokerroin:1

  Design Line Defrizz Serum 50ml

  25,50 €
 • Design Line Design Dry Shampoo 200 ml
  Täydellinen kuivashampoo menevään elämäntyyliin. Keune Desing kuivashampoo imee hiuksissa ja hiuspohjassa olevan talin itseensä ja aivan kuin taikaiskusta hiuksista tulee puhtaat sekä runsaat.

  Design Line Design Dry Shampoo 200 ml

  19,80 €
 • Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml
  Uusi
  Design Blow Dry Spray antaa täydellisen kiillon sekä lämpösuojan hiuksillesi. Tuote lyhentää föönaus aikaa, jonka ansiosta sinulle jää enemmän aikaa hiusten viimeistelyyn. Blow Dry Spray on täydellinen perustuote hiustenmuotoiluun ja sen kanssa voit käyttää hiusten viimeistelyyn mitä tahansa tuotetta. Sopii kaikille hiustyypeille sekä hiusmitoille.

  Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml

  18,80 €
 • Design Line Design Volume Powder 7g
  Kaipaatko voimakasta runsautta hiuksiisi? Design Volume Powder antaa hiuksille välittömästi runsautta ja voimakkaan tuen tyveen. Helposti uudelleen muotoiltava.

  Design Line Design Volume Powder 7g

  23,40 €
 • Design Line Desing Line Press Wax 200 ml
  Uusi
  Design Press Wax on suihkutettava, öljytön vaha, jolla luot vaivatonta runsautta sekä rakennetta. Tuote levittyy hiuksiin vaivattomasti ja antaa hiuksille satiinisen himmeän lopputuloksen. Täydellinen tuote rennon päivätyylin luomiseen! Design Press Wax sopii lyhyille sekä puolipitkille hiuksille.
  Loppu

  Design Line Desing Line Press Wax 200 ml

  15,60 €
 • Design Line Forming Wax 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha. Sopii erinomaisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. Luonnollinen mehiläisvaha tekee tuotteesta helposti uudelleen muotoiltavan ja vesiliukoisen. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittavaikutuksilta. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Forming Wax 100ml

  14,80 €
 • Design Line Graphic Hairspray 200ml
  Monipuolinen aerosoliton viimeistelysuihke. Pitkä kuivumisaika sallii viime hetken korjaukset. Sopii erityisesti korostuksiin tai yksityiskohtien luomiseen. Sopii kaiken pituisille hiuksille. Pitokerroin: 9, Kiiltokerroin: 7.

  Design Line Graphic Hairspray 200ml

  15,80 €
 • Design Line Hair Beauty 30 caps
  Erittäin tiivis kiiltoseerumi kätevässä kapselissa. Voit siloittaa pörröiset latvat, lisätä hoitoa Tinta Color väriin tai käyttää tuotetta lämpösuojana. Erittäin tiivis, riittoisa koostumus. Pitokerroin 1, kiiltokerroin 9.

  Design Line Hair Beauty 30 caps

  28,40 €
 • Design Line Molding Paste 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha lyhyille ja puoli pitkille hiuksille. Antaa pitkäkestoista runsautta ja keski mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleen muotoiltava. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 3.

  Design Line Molding Paste 100ml

  15,80 €
 • Design Line Molding Paste 30ml
  Antaa pitkäkestoisen pidon puolipitkille ja lyhyille hiuksille. Antaa mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleenmuotoiltava. DLP2 -suoja. PITOKERROIN: 6 / KIILTOKERROIN: 3

  Design Line Molding Paste 30ml

  8,40 €
 • Design Line Mousse Forte 200ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Forte 500ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Antaa hiuksille tukea ilman föönaustakin.Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Mousse Soft 200ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Soft 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Soft 500ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.
  Loppu

  Design Line Mousse Soft 500ml

  23,40 €
 • Design Line Power Paste 150ml
  Erittäin voimakas mattavaha, jolla luot villeimmätkin kampaukset. Jähmettyy nopeasti ja toimii kiharan virkistäjänä kosteissa tai märissä hiuksissa. Multivitamiini yhdiste vahvistaa ja hoitaa hiusta. Vedenkestävä. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 1.

  Design Line Power Paste 150ml

  15,80 €
 • Design Line Root Volumizer 300ml
  Lämmössä aktivoituva tyvivaahto. Kevyt geelimäinen vaahto levitetään suoraan hiuksen tyveen ja se aktivoituu föönauksen lämmöstä. Monivitamiini yhdisteet antavat hiuksille lisäkiiltoa. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 5.

  Design Line Root Volumizer 300ml

  15,00 €
 • Design Line Salt Mist 200ml
  Voimakas rakennespray. Täydellinen spray rullakampauksien alle. Tuotteen sisältämät suolakristallit luovat lisäpitoa föönattuihin hiuksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 2.

  Design Line Salt Mist 200ml

  18,00 €
 • Design Line Sculpting Lotion 250ml
  Muotoilugeeli, joka tekee hiukset runsaiksi, joustaviksi ja helposti käsiteltäviksi. Sopii erinomaisesti föönaukseen tai rullakampauksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 6.

  Design Line Sculpting Lotion 250ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Fibres 100ml
  Joustavan pidon antava kuituvaha, jolla luot helposti runsaan, kiiltävän tyylin. Appelsiinihedelmäyhdiste suojaa hiuksien rakennetta ja antaa tuotteelle sen herkullisen mandariinin tuoksun. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 3, kiiltokerroin 8.

  Design Line Shaping Fibres 100ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Hairspray Super 300ml
  Monikäyttöinen, voimakas hiuslakka. Sopii erinomaisesti muotoiluun sekä viimeistelyyn. Antaa hiuksiin lisäkiiltoa. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 6.

  Design Line Shaping Hairspray Super 300ml

  17,50 €
 • Design Line Society Extra Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Extra Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Society Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 75ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 75ml

  5,80 €
 • Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Straight Cream 200ml
  Suoristusvoide, jonka avulla suoristat permanentatut, luonnon kiharat ja pörröiset hiukset seuraavaan pesuun saakka. Biopolymeerit antavat luonnollisen pidon ja suojan kosteutta vastaan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Straight Cream 200ml

  15,80 €
 • So Pure Air Foam Strong 185 ml
  Runsautta antava voimakas muotovaahto. Argan öljy hoitaa hiuksia ja antaa niille luonnollisen kiillon. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Air Foam Strong 185 ml

  22,60 €
 • So Pure Curl Enhancer 150 ml
  Kevyt kiharavoide, jonka avulla saat kiharoista hiuksistasi joustavat sekä kauniit olipa ne luonnonkiharat tai permanentatut. Argan öljy hoitaa hiuksia ja antaa niille upean kiillon.

  So Pure Curl Enhancer 150 ml

  20,60 €
 • So Pure De-Frizz Serum 50 ml
  Kiiltoa ja ryhtiä pitkiin hiuksiin! De-Frizz serum siloittaa hiuksen pinnan ja kontrolloin hiusten pörrööntymistä. Argan öljy antaa hiuksiin voimakkaan kiillon. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure De-Frizz Serum 50 ml

  22,60 €
 • So Pure Modulation Gel 200 ml
  Erittäin vahva muotoilugeeli, jolla saat uskomattoman runsaat sekä kiiltävät hiukset. Ei tahmaa.

  So Pure Modulation Gel 200 ml

  22,60 €
 • So Pure Molding Mud 100 ml
  Keskivahva vaha, jolla muotoilet erityisesti lyhyet ja puolipitkät hiukset vaivattomasti. Keskimattainen vaha antaa voimakkasta runsautta ja liikettä.

  So Pure Molding Mud 100 ml

  19,90 €
 • So Pure Star Shaper 100 ml
  Muotoiluvoide, jonka sisältämä maissitärkkelys antaa hiuksille vahvan, mutta joustavan pidon sekä upeaa runsautta.
  Loppu

  So Pure Star Shaper 100 ml

  22,60 €
 • So Pure Texture Spray 200 ml
  Aerosoliton hiuslakka, joka sisältää orgaanista Argan öljyä. Hiuslakka antaa hiuksille erittäin voimakkaan pidon. Tällä tuotteella muotoile ja viimeistelet hiukset vaivattomasti sekä luonnollisesti.

  So Pure Texture Spray 200 ml

  22,60 €