Loading..
Pieni hetki...

Tuote on lisätty ostoskoriin. • Blend Refreshing Balm 75 ml
  Tämä tuote on täydellinen kuivashampoon ja muotoiluvoiteen yhdistelmä. Tuote koostuu yhdestä osasta kuivashampoota ja yhdestä osasta muotoiluvoidetta. Refreshing Balm korostaa tyyliäsi ja imee kaikki edellisen päivän talin itseensä. Saat täydellisen tyylin ja suihkun raikkaan tunteen yhdellä käsittelyllä! Refreshing Balm sisältää zeoliittiä. Sen rakenne on sienimäinen, jonka ansiosta se imee talin hiuksista tehokkaasti eikä tee hiuksia tahmeaksi tai jätä hiuksien pintaan vaaleaa kerrosta. Refreshing Balm sisältää myös Keunen luoman ainutlaatuisen monivitamiiniyhdisteen. Hiero pieni määrä tuotetta kämmenien välissä kunnes se muuttuu voimaisen tasaiseksi ja puuterimaiseksi. Hiero tuote sormenpäiden avulla tarvittaville alueille; tyveen poistamaan talia ja pieni määrä pituuksiin sekä latvoihin antamaan rakennetta.

  Blend Refreshing Balm 75 ml

  19,50 €
 • Blonde Enhancing Treatment 200ml
  Kultapigmenttejä neutraloiva hoitovaahto. Sopii erityisesti vaalennetuille ja raidoitetuille hiuksille. Hoitaa hiuksia ja antaa erittäin kevyen tuen hiuksiin.

  Blonde Enhancing Treatment 200ml

  20,10 €
 • Color Craving -suoraväri 150 ml
  Ihmiset ympäri maailman etsivät lisää väriä elämäänsä. Keune kehittää tuotteensa ajatuksella, mutta vielä voimakkaammin sydämellä. Idean saamme kansainvälisen perheemme toiveista ja trendeistä. Uusimpana innovaationa esittelemme Color Craving -suoravärit. Näiden 8 uuden sävyn avulla luot upeita värejä salongissa sekä kotona! Tuotteiden sisältämä silkkiproteiini antaa värille upean loisteen ja Solamer suojelee väriä haalistumiselta. Käyttövalmiiden Color Craving värien avulla luot asiakkaillesi nopeasti ja helposti herkullisen tyylin – vaikutusaika vain 15 minuuttia. Väri kestää asiakkaan hiuksen kunnosta riippuen 5-20 pesua. Värit pysyvät paremmin vaalennetuissa hiuksissa. Tuote on turvallinen myydä myös kotikäyttöön.

  Color Craving -suoraväri 150 ml

  Alkaen: 28,00 €

 • Design Line Color Care Conditioner 200 ml
  Hoitoaine värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat ja siloittavat hiuksia sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Conditioner 200 ml

  14,30 €
 • Design Line Color Care Shampoo 250 ml
  Shampoo värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkki proteiini hoitavat hiuksia, siloittavat sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Color Care Shampoo 70 ml
  Shampoo värjätyille hiuksille. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat hiuksia, siloittavat sekä suojaavat väriä haalistumiselta. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa. pH 6.

  Design Line Color Care Shampoo 70 ml

  6,30 €
 • Design Line Color Care Treatment 200 ml
  Intensiivinen hoitoaine värjätyille hiuksillle. Auringonkukansiemenöljy ja merisilkkiproteiini hoitavat ja siloittavat hiuksia sekä suojaavat väriä haalistumiselta. Ainutlaatuiset kasvi ja vehnäproteiinit vahvistavat sekä kosteuttavat hiuksia. LP300 värinsuoja ja Solamer pidentävät värinkestoa.

  Design Line Color Care Treatment 200 ml

  24,30 €
 • Design Line Crystal Ice Conditioner 200 ml
  Mentholia ja Piparminttua sekä niiden uutteita sisältävä hoitoaine. Tuotteen luonnolliset ainesosat aktivoivat hiuspohjan verenkiertoa sekä antavat hiuksille upean kiillon ja sileyden. Nämä ainesosat vaikuttaessaan antaa hiuspohjaan kihelmöivän tunteen. Tuote sisältää vain luonnollisia hajusteita ja väriaineita. Hiuksista tulee pehmeät ja silkkisen sileät.
  Loppu

  Design Line Crystal Ice Conditioner 200 ml

  13,80 €
 • Design Line Crystal Ice Shampoo 250 ml
  Piparminttua ja Mentholia sisältävä raikastava shampoo, joka stimuloi hiuspohjan verenkiertoa. Hiuksista tulee hoidetut ja kiiltävät. Shampoo pesun aikana tunnet kihelmöivän tunteen, jotka stimuloivat ainesosat aiheuttavat. Tuotteessa on käytetty luonnollisia hajusteita - ei sisällä keinotekoisia värejä tai hajusteita.

  Design Line Crystal Ice Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Curl Cream 200ml
  Kiharanvirkistäjä, jonka avulla saat kimmoisat ja eloisat kiharat. Sopii niin muotoiluun kuin viimeistelyynkin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 2, kiiltokerroin 5.

  Design Line Curl Cream 200ml

  15,80 €
 • Design Line Daily Use Shampoo 250 ml
  Nimi kertoo kaiken. Shampoo normaaleille hiuksille, jota voidaan käyttää päivittäin. Voimakkaasti vaahtoava, mieto shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti antaen hiuksille luonnollisen kiillon. Vahvistavat ainesosat Panthenol ja Bambu-uute lisää proteiinitasoa hiuksissa. Tämän ansiosta hiuksista tulee vahvat ja kiiltävät.

  Design Line Daily Use Shampoo 250 ml

  11,60 €
 • Design Line Defrizz Serum 50ml
  Siloittava seerumi pörröisille hiuksille. Sopii muotoiluun ja viimeistelyyn. Antaa upean kiillon rasvoittamatta hiuksia. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin:1, kiiltokerroin:1

  Design Line Defrizz Serum 50ml

  25,50 €
 • Design Line Design Dry Shampoo 200 ml
  Täydellinen kuivashampoo menevään elämäntyyliin. Keune Desing kuivashampoo imee hiuksissa ja hiuspohjassa olevan talin itseensä ja aivan kuin taikaiskusta hiuksista tulee puhtaat sekä runsaat.

  Design Line Design Dry Shampoo 200 ml

  19,80 €
 • Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml
  Uusi
  Design Blow Dry Spray antaa täydellisen kiillon sekä lämpösuojan hiuksillesi. Tuote lyhentää föönaus aikaa, jonka ansiosta sinulle jää enemmän aikaa hiusten viimeistelyyn. Blow Dry Spray on täydellinen perustuote hiustenmuotoiluun ja sen kanssa voit käyttää hiusten viimeistelyyn mitä tahansa tuotetta. Sopii kaikille hiustyypeille sekä hiusmitoille.

  Design Line Design Line Blow Dry Spray 200 ml

  18,80 €
 • Design Line Design Volume Powder 7g
  Kaipaatko voimakasta runsautta hiuksiisi? Design Volume Powder antaa hiuksille välittömästi runsautta ja voimakkaan tuen tyveen. Helposti uudelleen muotoiltava.

  Design Line Design Volume Powder 7g

  23,40 €
 • Design Line Desing Line Press Wax 200 ml
  Uusi
  Design Press Wax on suihkutettava, öljytön vaha, jolla luot vaivatonta runsautta sekä rakennetta. Tuote levittyy hiuksiin vaivattomasti ja antaa hiuksille satiinisen himmeän lopputuloksen. Täydellinen tuote rennon päivätyylin luomiseen! Design Press Wax sopii lyhyille sekä puolipitkille hiuksille.
  Loppu

  Design Line Desing Line Press Wax 200 ml

  15,60 €
 • Design Line Forming Wax 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha. Sopii erinomaisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. Luonnollinen mehiläisvaha tekee tuotteesta helposti uudelleen muotoiltavan ja vesiliukoisen. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittavaikutuksilta. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Forming Wax 100ml

  14,80 €
 • Design Line Graphic Hairspray 200ml
  Monipuolinen aerosoliton viimeistelysuihke. Pitkä kuivumisaika sallii viime hetken korjaukset. Sopii erityisesti korostuksiin tai yksityiskohtien luomiseen. Sopii kaiken pituisille hiuksille. Pitokerroin: 9, Kiiltokerroin: 7.

  Design Line Graphic Hairspray 200ml

  15,80 €
 • Design Line Hair Beauty 30 caps
  Erittäin tiivis kiiltoseerumi kätevässä kapselissa. Voit siloittaa pörröiset latvat, lisätä hoitoa Tinta Color väriin tai käyttää tuotetta lämpösuojana. Erittäin tiivis, riittoisa koostumus. Pitokerroin 1, kiiltokerroin 9.

  Design Line Hair Beauty 30 caps

  28,40 €
 • Design Line Molding Paste 100ml
  Keskivahva muotoiluvaha lyhyille ja puoli pitkille hiuksille. Antaa pitkäkestoista runsautta ja keski mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleen muotoiltava. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 3.

  Design Line Molding Paste 100ml

  15,80 €
 • Design Line Molding Paste 30ml
  Antaa pitkäkestoisen pidon puolipitkille ja lyhyille hiuksille. Antaa mattaisen lopputuloksen. Helposti uudelleenmuotoiltava. DLP2 -suoja. PITOKERROIN: 6 / KIILTOKERROIN: 3

  Design Line Molding Paste 30ml

  8,40 €
 • Design Line Mousse Forte 200ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Forte 500ml
  Voimakas, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Antaa hiuksille tukea ilman föönaustakin.Pitokerroin 7, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Mousse Soft 200ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.

  Design Line Mousse Soft 200ml

  11,60 €
 • Design Line Mousse Soft 500ml
  Pehmeä, runsautta antava muotovaahto. Vaahto on erittäin riittoisa, vain pieni nokare riittää. Antaa hiuksille upean kiillon föönatessa. Pitokerroin 4, kiiltokerroin 4.
  Loppu

  Design Line Mousse Soft 500ml

  23,40 €
 • Design Line Power Paste 150ml
  Erittäin voimakas mattavaha, jolla luot villeimmätkin kampaukset. Jähmettyy nopeasti ja toimii kiharan virkistäjänä kosteissa tai märissä hiuksissa. Multivitamiini yhdiste vahvistaa ja hoitaa hiusta. Vedenkestävä. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 1.

  Design Line Power Paste 150ml

  15,80 €
 • Design Line Protein Spray 200 ml
  Monikäyttöinen, voimakkaasti kosteuttava hoitosuihke kuivillle ja vaurioituneille hiuksille. Vihreän teen ja kamomillan anti-oksidanttisten ominaisuuksien vuoksi tuotetta voidaan käyttää suojaavana hoitona kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Multimitamiini yhdisteet suojaavat hiusta sekä hiuspohjaa.

  Design Line Protein Spray 200 ml

  14,70 €
 • Design Line Repair Conditioner 200 ml
  Hoitoaine kuiville ja hauraille hiuksille. Palauttaa kuivien hiusten luonnollisen kiillon. Argan öljy, panthenol sekä polymeerit kosteuttavat hiuksia. Hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja kiiltävät.

  Design Line Repair Conditioner 200 ml

  14,30 €
 • Design Line Repair Shampoo 250 ml
  Shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Arganöljy, panthenol sekä polymeerit kosteuttavat hiuksia. Hiuksista tulee puhtaat, pehmeät ja kiiltävät.

  Design Line Repair Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Repair Treatment 200 ml
  Tehohoito kuiville ja vauroituneille hiuksille. Vahvistaa hiuksia tyvestä latvaan, niin sisältä kuin ulkoa. Sisältää argaani- ja silikonioljyjä. Sisältää värisuojan.

  Design Line Repair Treatment 200 ml

  23,40 €
 • Design Line Root Volumizer 300ml
  Lämmössä aktivoituva tyvivaahto. Kevyt geelimäinen vaahto levitetään suoraan hiuksen tyveen ja se aktivoituu föönauksen lämmöstä. Monivitamiini yhdisteet antavat hiuksille lisäkiiltoa. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 7, kiiltokerroin 5.

  Design Line Root Volumizer 300ml

  15,00 €
 • Design Line Salt Mist 200ml
  Voimakas rakennespray. Täydellinen spray rullakampauksien alle. Tuotteen sisältämät suolakristallit luovat lisäpitoa föönattuihin hiuksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 2.

  Design Line Salt Mist 200ml

  18,00 €
 • Design Line Sculpting Lotion 250ml
  Muotoilugeeli, joka tekee hiukset runsaiksi, joustaviksi ja helposti käsiteltäviksi. Sopii erinomaisesti föönaukseen tai rullakampauksiin. Sisältää lämpösuojan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 6.

  Design Line Sculpting Lotion 250ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Fibres 100ml
  Joustavan pidon antava kuituvaha, jolla luot helposti runsaan, kiiltävän tyylin. Appelsiinihedelmäyhdiste suojaa hiuksien rakennetta ja antaa tuotteelle sen herkullisen mandariinin tuoksun. DLP2 suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Pitokerroin 3, kiiltokerroin 8.

  Design Line Shaping Fibres 100ml

  15,80 €
 • Design Line Shaping Hairspray Super 300ml
  Monikäyttöinen, voimakas hiuslakka. Sopii erinomaisesti muotoiluun sekä viimeistelyyn. Antaa hiuksiin lisäkiiltoa. Pitokerroin 10, kiiltokerroin 6.

  Design Line Shaping Hairspray Super 300ml

  17,50 €
 • Design Line Silver Reflex Shampoo 250 ml
  Silver Reflex Shampoo on väriä korostava hopea shampoo, joka tekee hiuksista kiiltävät, hoidetut ja kirkkaan eloisat. Puhdista hiukset ja samalla poistat ei halutut keltaisen sävyt vaaleista, harmaista ja valkoisista hiuksista. Vehnäproteiini sekä provitamiini B5 suojelevat hiuksen rakennetta ja kosteuttavat hiuksia.

  Design Line Silver Reflex Shampoo 250 ml

  12,30 €
 • Design Line Society Extra Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Extra Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Society Forte 500ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 500ml

  23,40 €
 • Design Line Society Forte 75ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 8, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Forte 75ml

  5,80 €
 • Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml
  Äärimmäisen hienojakoinen, nopeasti kuivuva hiuslakka. Uudenlaiset polymeerit takaavat voimakkaan, mutta painottoman pidon ilman kertymiä. Kampautuu helposti hiuksista. Pitokerroin 6, kiiltokerroin 6.

  Design Line Society Hairspray Extra Forte 300ml

  13,70 €
 • Design Line Straight Cream 200ml
  Suoristusvoide, jonka avulla suoristat permanentatut, luonnon kiharat ja pörröiset hiukset seuraavaan pesuun saakka. Biopolymeerit antavat luonnollisen pidon ja suojan kosteutta vastaan. Pitokerroin 5, kiiltokerroin 7.

  Design Line Straight Cream 200ml

  15,80 €
 • So Pure Air Foam Strong 185 ml
  Runsautta antava voimakas muotovaahto. Argan öljy hoitaa hiuksia ja antaa niille luonnollisen kiillon. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Air Foam Strong 185 ml

  22,60 €
 • So Pure Calming Conditioner 200 ml
  Herkkää hiuspohjaa hellivä hoitoaine. Luonnollinen kamomilla sekä laventeli rauhoittavat ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa hellävaraisesti. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Samalla nämä luonnolliset uutteet antavat tuotteelle sen rauhoittavan aromin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Calming Conditioner 200 ml

  15,20 €
 • So Pure Calming Conditioner 50 ml
  Herkkää hiuspohjaa hellivä hoitoaine. Luonnollinen kamomilla sekä laventeli rauhoittavat ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa hellävaraisesti. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Samalla nämä luonnolliset uutteet antavat tuotteelle sen rauhoittavan aromin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Calming Conditioner 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Calming Shampoo 250 ml
  Herkkää hiuspohjaa hellivä shampoo. Luonnollinen kamomilla sekä laventeli rauhoittavat ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa hellävaraisesti. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Samalla nämä luonnolliset uutteet antavat tuotteelle sen rauhoittavan aromin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Calming Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Calming Shampoo 50 ml
  Herkkää hiuspohjaa hellivä shampoo. Luonnollinen kamomilla sekä laventeli rauhoittavat ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa hellävaraisesti. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Samalla nämä luonnolliset uutteet antavat tuotteelle sen rauhoittavan aromin. Tuote ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.
  Loppu

  So Pure Calming Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Color Care Conditioner 200 ml
  Yllellinen hoitoaine värjätyille hiuksille! Luonnollinen auringonkukkaöljy, jasmiini sekä santelipuu hellii värikäsiteltyjä hiuksia ja suojelevat hiusten väriä haalistumiselta. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan luonnollisesta jasmiini- sekä santelipuuöljystä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Color Care Conditioner 200 ml

  15,20 €
 • So Pure Color Care Conditioner 50 ml
  Yllellinen hoitoaine värjätyille hiuksille! Luonnollinen auringonkukkaöljy, jasmiini sekä santelipuu hellii värikäsiteltyjä hiuksia ja suojelevat hiusten väriä haalistumiselta. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan luonnollisesta jasmiini- sekä santelipuuöljystä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Color Care Conditioner 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Color Care Leave-In Spray 200 ml
  Voimakkaasti kosteuttava hoitosuihke värikäsitellyille hiuksille. Argan öljy vahvistaa sekä kosteuttaa hiuksia ja tekee hiuksista helposti selvitettävät. Hiuksista tulee kiiltävät sekä silkkisen pehmeät. Ei sisällä parabeneja.

  So Pure Color Care Leave-In Spray 200 ml

  16,50 €
 • So Pure Color Care Shampoo 250 ml
  Yllellinen shampoo värjätyille hiuksille. Luonnollinen auringonkukkaöljy, jasmiini sekä santelipuu hellii värikäsiteltyjä hiuksia ja suojelevat hiusten väriä haalistumiselta. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan luonnollisesta jasmiini- sekä santelipuuöljystä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Color Care Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Color Care Shampoo 50 ml
  Yllellinen shampoo värjätyille hiuksille. Luonnollinen auringonkukkaöljy, jasmiini sekä santelipuu hellii värikäsiteltyjä hiuksia ja suojelevat hiusten väriä haalistumiselta. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan luonnollisesta jasmiini- sekä santelipuuöljystä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Color Care Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Cooling Shampoo 250 ml
  Välitöntä virkeyttä! Minttuöljy antaa shampoolle sen ainutlaatuisen viilentävän ominaisuuden. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Minttu ja rosmariini antavat tuotteelle sen virkistävän tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja ja parabenejä.

  So Pure Cooling Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Cooling Shampoo 50 ml
  Välitöntä virkeyttä! Minttuöljy antaa shampoolle sen ainutlaatuisen viilentävän ominaisuuden. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Minttu ja rosmariini antavat tuotteelle sen virkistävän tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja ja parabenejä.

  So Pure Cooling Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Curl Enhancer 150 ml
  Kevyt kiharavoide, jonka avulla saat kiharoista hiuksistasi joustavat sekä kauniit olipa ne luonnonkiharat tai permanentatut. Argan öljy hoitaa hiuksia ja antaa niille upean kiillon.

  So Pure Curl Enhancer 150 ml

  20,60 €
 • So Pure De-Frizz Serum 50 ml
  Kiiltoa ja ryhtiä pitkiin hiuksiin! De-Frizz serum siloittaa hiuksen pinnan ja kontrolloin hiusten pörrööntymistä. Argan öljy antaa hiuksiin voimakkaan kiillon. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure De-Frizz Serum 50 ml

  22,60 €
 • So Pure Energizing Shampoo 250 ml
  Elinvoimaa hennoille hiuksille ja hiustenlähtöön! Energizing shampoon sisältämät luonnolliset öljyt, vitamiinit sekä mineraalit stimuloivat voimakkaasti hiuspohjan verenkiertoa, vahvistavat kasvavan hiuksen rakennetta ja pidentävät hiuksen elinkaarta. Argan öljy vahvistaa hiuksen rakennetta. Inkivääri ja sitruuna uutteet antavat tuotteelle niiden raikkaan tuoksun. Ei sisällä sulfaatteja ja parabeneja.

  So Pure Energizing Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Energizing Shampoo 50 ml
  Elinvoimaa hennoille hiuksille ja hiustenlähtöön! Energizing shampoon sisältämät luonnolliset öljyt, vitamiinit sekä mineraalit stimuloivat voimakkaasti hiuspohjan verenkiertoa, vahvistavat kasvavan hiuksen rakennetta ja pidentävät hiuksen elinkaarta. Argan öljy vahvistaa hiuksen rakennetta. Inkivääri ja sitruuna uutteet antavat tuotteelle niiden raikkaan tuoksun. Ei sisällä sulfaatteja ja parabeneja.
  Loppu

  So Pure Energizing Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Exfoliating Shampoo 250 ml
  Shampoo hilseilevälle hiuspohjalle, jonka sisältämä luonnollinen teepuuöljy hillitsee tehokkaasti uuden hilseen muodostamista. Laventeli rauhoittaa hiuspohjan kutinaa. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan sen luonnollisista aktiivista ainesosista teepuuöljystä sekä laventelista. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Exfoliating Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Exfoliating Shampoo 50 ml
  Shampoo hilseilevälle hiuspohjalle, jonka sisältämä luonnollinen teepuuöljy hillitsee tehokkaasti uuden hilseen muodostamista. Laventeli rauhoittaa hiuspohjan kutinaa. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteen aromaattinen tuoksu saadaan sen luonnollisista aktiivista ainesosista teepuuöljystä sekä laventelista. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Exfoliating Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Exfoliating Treatment 100 ml
  Kuoriva hoitoaine hilseilevälle hiuspohjalle. Luonnollinen teepuuöljy hillitsee uuden hilseen muodostumista ja tuotteen sisältämät hierovat rakeet irroittavat itsepäisimmänkin hilseen. Laventeli rauhoittaa hiuspohjaa ja antaa tuotteelle miellyttävän tuoksun. Ei sisällä parabeneja.

  So Pure Exfoliating Treatment 100 ml

  22,70 €
 • So Pure Modulation Gel 200 ml
  Erittäin vahva muotoilugeeli, jolla saat uskomattoman runsaat sekä kiiltävät hiukset. Ei tahmaa.

  So Pure Modulation Gel 200 ml

  22,60 €
 • So Pure Moisturizing Conditioner 200 ml
  Intensiivinen hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Ylang-Ylang ja Palmarosa öljyt antaa tuotteelle sen sensuellin tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Moisturizing Conditioner 200 ml

  15,20 €
 • So Pure Moisturizing Conditioner 50 ml
  Intensiivinen hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Ylang-Ylang ja Palmarosa öljyt antaa tuotteelle sen sensuellin tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Moisturizing Conditioner 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Moisturizing Overnight Repair 150 ml
  Intensiivinen yöhoitoaine, jonka sisältämät proteiinit sekä luonnollinen Argan öljy imeytyvät syvälle hiuksen rakenteeseen. Hiuksista tulee sileät, pehmeät ja uskomattoman kiiltävät. Ei sisällä parabeneja.

  So Pure Moisturizing Overnight Repair 150 ml

  19,30 €
 • So Pure Moisturizing Shampoo 250 ml
  Intensiivisesti hoitava shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Ylang-Ylang ja Palmarosa öljyt antaa tuotteelle sen sensuellin tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Moisturizing Shampoo 250 ml

  19,30 €
 • So Pure Moisturizing Shampoo 50 ml
  Intensiivisesti hoitava shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Argan öljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Ylang-Ylang ja Palmarosa öljyt antaa tuotteelle sen sensuellin tuoksun. Tuote ei sisällä sulfaatteja tai parabeneja.

  So Pure Moisturizing Shampoo 50 ml

  6,70 €
 • So Pure Moisturizing Treatment 200 ml
  Intensiivinen syvähoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Argan öljy sekä Morigansiemenuute tekevät hiuksista terveet, kiiltävät sekä silkkisen sileät. Ylang-Ylang ja Palmarosa antaa tuotteelle sen sensuellin tuoksun. Ei sisällä parabeneja.

  So Pure Moisturizing Treatment 200 ml

  25,60 €
 • So Pure Molding Mud 100 ml
  Keskivahva vaha, jolla muotoilet erityisesti lyhyet ja puolipitkät hiukset vaivattomasti. Keskimattainen vaha antaa voimakkasta runsautta ja liikettä.

  So Pure Molding Mud 100 ml

  19,90 €
 • So Pure Star Shaper 100 ml
  Muotoiluvoide, jonka sisältämä maissitärkkelys antaa hiuksille vahvan, mutta joustavan pidon sekä upeaa runsautta.
  Loppu

  So Pure Star Shaper 100 ml

  22,60 €
 • So Pure Texture Spray 200 ml
  Aerosoliton hiuslakka, joka sisältää orgaanista Argan öljyä. Hiuslakka antaa hiuksille erittäin voimakkaan pidon. Tällä tuotteella muotoile ja viimeistelet hiukset vaivattomasti sekä luonnollisesti.

  So Pure Texture Spray 200 ml

  22,60 €
 • Stargazer Colour Spray
  Erittäin runsaspigmenttinen hiusvärispray, joilla luot helposti ja nopeasti näyttävät efektit. Spray-värit soveltuvat niin osioiden korostuksiin tai koko päähän käytettäväksi. Spray-väri lähtee pois ensimmäisessä shampoopesussa. Koko 75 ml.

  Stargazer Colour Spray

  Alkaen: 8,70 €

 • Stargazer Glitter Spray
  Erittäin runsashileinen glitter-spray, joilla luot helposti ja nopeasti näyttävät efektit. Spray-värit soveltuvat niin osioiden korostuksiin tai koko päähän käytettäväksi. Spray-väri lähtee pois ensimmäisessä shampoopesussa. Koko 75 ml.

  Stargazer Glitter Spray

  Alkaen: 9,50 €

 • Stargazer Hair Mascara
  Erittäin runsaspigmenttinen hiusmaskara. Hiusmaskaralla luot helposti raitoja ja väriefektejä hiuksiin. Lähtee pois ensimmäisessä shampoopesussa. Koko 11 g.

  Stargazer Hair Mascara

  Alkaen: 7,80 €

 • Stargazer Semi Permanent Hair Color
  Hoitava ja runsaspigmenttinen ammoniakiton ja hapeetteeton suoraväri kaikille hiustyypeille. Voit luoda juuri haluamasi sävyn sekoittamalla värejä keskenään (ei Silver tai White). Stargazer-suoraväri voidaan levittää värjäämättömiin, värjättyihin tai vaalennettuihin hiuksiin. Paras ja pitkäkestoisin lopputulos saadaan, kun hiukset vaalennetaan ennen värikäsittelyä. Värinkesto on huomattavasti parempi käsitellyissä hiuksissa kuin värjäämättömissä hiuksissa, jossa väri kestää 3 - 10 pesua. Värit eivät peitä harmaita hiuksia. Väri tarttuu herkästi erilaisiin materiaaleihin, joten muistathan suojata ympäristösi huolellisesti väriä levittäessäsi. Tuotepaketissa suojahansikkaat. Pakkauskoko 70 ml

  Stargazer Semi Permanent Hair Color

  Alkaen: 12,60 €